به موجب ماده ۶ قانون تجارت هر تاجری به استثناء کسبه جزء مکلف است دفاتر (روزنامه و کل) و یا دفاتر دیگری را که وزارت عدلیه به موجب نظامنامه قائم مقام این دفاتر قرار میدهد، داشته باشد. و همینطور بر اساس ماده ۱۱ قانون تجارت دفاتر مذکور (عموماً دفتر روزنامه و دفتر کل) میبایست توسط ادارات ثبت مهر و امضا و پلمپ شوند.
پلمپ دفاتر یکی دیگر از خدمات مربوط به امور مالیاتی و حسابرسی مجموعه دروسا حساب است. برای انجام کلیه امور مربوط به پلمپ دفاتر قانونی در محل و در کوتاه ترین زمان ممکن توسط تیم مجرب دروسا حساب با مناسبترین تعرفه خدمات فقط کافیست با شماره تلفنهای 09909054482 یا 02165833369 تماس حاصل فرمائید.
کارشناسان دروساحساب به صورت رایگان شما را راهنمایی کرده و در صورت نیاز زمانی را برای انجام درخواست شما تنظیم می کنند.
شما میتوانید برای بهرهمندی از مشاوره رایگان دروسا حساب روی دکمه مجاور کلیک نمایید.
شما میتوانید برای بهرهمندی از
مشاوره رایگان دروسا حساب
روی دکمه مجاور کلیک نمایید.
با مراجعه به سایت irsherkat.ssaa.ir و تکمیل فرمهای مربوطه میتوانید درخواست پلمپ دفاتر خود را انجام دهید.
این کار مراحلی دارد که بایستی قدم به قدم طی شوند. تیم مجرب دروسا حساب این اقدامات را با بالاترین دقت و کمترین زمان ممکن برای شما انجام داده و خیالتان را از بابت عدم تعلق جرایم راحت میکند.
پلمپ دفاتر قانونی برای شفافیت روند و فعالیتهای مالی و به منظور جلوگیری از تحریف، سوء استفاده، دست کاری و اعمال جریمه انجام میگیرد.
نکته مهم: برخلاف تصور عموم، حتی شرکتهایی (مشمولینی) که کارکرد و فعالیت مالی نداشتهاند نیز از این قانون مستثنی نیستند، بلکه باید این دفاتر را اخذ و به صورت سفید و نانویس به مراجع مربوطه (دارایی) تسلیم نمایند.
پس اگر شما جزو مشمولین این قانون هستید و اگر فعالیتی نداشتهاید باید دفاتر مربوطه را اخذ نمایید. ولی اگر زمان کافی یا دانش کافی در این رابطه را ندارید میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
جهت اخذ دفاتر پلمپ شده در هر سال باید سال قبل از آن
(قبل از شروع سال مالی جدید)، اقدام به دریافت دفاتر پلمپ شده نمود. برای مثال برای دریافت دفاتر پلمپ شده سال ۱۴۰۱ تا آخر اسفند ماه سال ۱۴۰۰ باید اقدام نمود.
کلیه اشخاص حقوقی (شرکتها) و اشخاص حقیقی (گروه اول مشاغل) جزو مشمولین این قانون هستند و جهت قانونی کردن فعالیتهای مالی خود باید پلمپ دفاتر قانونی را انجام دهند.
اشخاص ذیل از لحاظ انجام تکالیف موضوع این آیین نامه جزو مؤدیان گروه اول محسوب میشوند:
۱) کلیه واردکنندگان و صادر کنندگان
۲) صاحبان کارخانهها و واحدهای تولیدی و بهره برداران معادن دارای پروانه بهره برداری از وزارتخانه یا مراجع ذیربط
۳) صاحبان هتلهای سه ستاره و بالاتر
٤) صاحبان بیمارستانها، زایشگاهها، درمانگاهها، کلینیکهای تخصصی
5) صاحبان مشاغل صرافی
6) صاحبان فروشگاههای زنجیرهای دارای مجوز فعالیت از وزارتخانه و یا مراجع ذیربط
۷) صاحبان مؤسسات حسابرسی، حسابداری و دفترداری، خدمات مالی و ارائه دهندگان خدمات مدیریتی، مشاورهای، انفورماتیک و طراحی سیستم
۸) صاحبان مؤسسات حمل و نقل موتوری، زمینی، دریایی و هوایی اعم از مسافری و یا باربری
۹) سایر صاحبان مشاغل و حرفه که درآمد ابرازی (فروش کالا یا فروش توأم کالا و ارائه خدمت) بر اساس اظهارنامه مالـيـاتـی عملکرد دو سال قبل ( اظهارنامه تسلیمی خرداد ماه هر سال مبنای تعیین گروهبندی سال بعد از تسلیم اظهارنامه عملکرد میباشد. به عنوان مثال، مبلغ فروش و سایر درآمدهای مندرج در اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال ۱۳۹۷ مبنای گروه بـنـدی سال ۱۳۹۹ میباشد)
یا آخرین درآمد قطعی شده ( فروش کالا یا فروش توأم کالا و ارائه خدمت) آنها بیش از مبلغ پنجاه و پنج مـيـلـيـارد ریال باشد.(مشروط به ابلاغ برگ قطعی حداکثر تا پایان دی ماه سال قبل به شخص مؤدی یا نماینده قانونی وی)
شرکتها و اشخاص مشمول برای معتبر کردن و قانونی کردن فعالیتهای خود باید پس از ثبت شرکت، دفاتر قانونی خود را اخذ نمایند و بعد از آن کلیه عملیات و رویدادهای مالی خود را در دفاتر مربوطه منعکس نمایند. عدم پلمپ دفاتر بسیار مهم است چنانچه قانونگذار جریمهای ۲۰ درصدی از مالیات متعلقه را برای آن در نظر گرفته است.
پس بارعایت موارد و مواعد قانونی این مبحث میتوانید از بروز جرایم و مشکلات آتی آن جلوگیری به عمل آورید.
با ما ارتباط بگیرید.
با ما ارتباط بگیرید.
راه های ارتباطی
راه های ارتباطی
راه های ارتباطی
COMPANY 2022 © ALL RIGHTS RESERVED. DESIGN BY DEROSATEAM