اشخاص حقوقی برای انجام فعالیت و خدمات بازرگانی خود، باید در مرحله اول شرکت خود را به ثبت برسانند. درقانون شرکتها به دو دسته سهامی و غیر سهامی تقسیم می شوند، شرکت سهامی شامل سهامی عام و سهامی خاص و شرکت غیر سهامی شامل شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت نسبی، شرکت تعاونی تولید و مصرف، شرکت مختط سهامی و غیرسهامی می باشند.
دروساحساب دراین مقاله قصد داریم شما را با شرکت تضامنی و روش ثبت آن آشنا کنیم.
در ایران سرمایه گذاران برای جلوگیری از زیان و ورشکستگی اقدام به تشکیل شرکت تضامنی می کنند که نسبت به شرکت های دیگر مزایای بیشتری دارد و حداقل سرمایه گذاری برای این شرکت ها 1,000,000ریال می باشد.
این شرکت از دو یا چند نفر تشکیل شده، که همه شرکاء مسئولیت یکسانی نسبت به شرکت دارند ولی اعتبار هرشخص با توجه به آورده آن مشخص می شود. و طبق ماده 118 ق ت اموال نقدی ( مثل حساب کوتاه و بلند مدت و…) و اموال غیر نقدی ( مثل خانه، ماشین و…) باید قیمت گذاری آن ها مشخص و ارائه گردند.
چندنکته:
1- برای نام گذاری شرکت باید از کلمه شرکت تضامنی به همراه نام یکی از شرکاء و برای معرفی سایر شرکاء از (…و شرکاء) استفاده کرد.
2- شرکاء در شرکت تضامنی فقط با رضایت همه اعضاء می توانند سهام خود را انتقال دهند، و در صورت فوت یکی از اعضاء باقی شرکاء باید به ادامه همکاری رضایت داشته باشند و ورثه متوفی تا یک ماه فرصت دارن رضایت خود را مبنی بر ادامه همکاری اعلام کنند در غیر این صورت شرکت منحل می شود که این یکی از معایب این شرکت می باشد.
3- در هیات مدیره باید یک یا چند مدیر برای انجام کارها در شرکت تضامنی در نظر گرفته شود و نام آنها در اساسنامه یا شرکت نامه قید شود، در غیر این صورت با رای اکثریت هر یک از این مدیران بر کنار می شوند.
برای مشاوره در رابطه با ثبت شرکت و برند تجاری خود می توانید با شماره های زیل با دروسا حساب در تماس باشید
این مدارک در دو نسخه تهیه و به همراه مدارک شناسایی (کارت ملی وشناسنامه) نیز ارائه گردد.
نکته
مدارک مورد نیاز باید بعد از اینکه کارشناسان طی چند روز کاری بررسی لازم را انجام دادند و موافقت خود را اعلام کردن به اداره ثبت پست شود. و بعد از اینکه شرکت توسط اداره ثبت به عنوان شرکت تضامنی ثبت شد باید برای ثبت شرکت در روزنامه رسمی کشور و یکی از روزنامه کثیرالانتشار اقدام کرد.
کلام آخر
با توجه به قوانین ثبت شرکت های تضامنی طلبکاران می توانند بدهی خود را از هر یک از شرکاء مطالبه کنند و در این خصوص مشکلی نداشته باشند، که این یکی از مزایای شرکت تضامنی برای آن ها می باشد.
راه های ارتباطی
راه های ارتباطی
راه های ارتباطی
COMPANY 2022 © ALL RIGHTS RESERVED. DESIGN BY DEROSATEAM