امروزه اکثر افرادی که جویای شغل و کار هستند با اصطلاح(رزومه) به خوبی آشنایی دارند. شاید در ابتدا نگارش و تهیه رزومه به نظر کار بسیار پیچیده و مشکلی به نظر برسد، اما با دانستن چارچوب و قالب خاص آن به راحتی میتوان رزومهای بسیار جامع و تاثیرگذار از خود تهیه کرد.
هرچقدر رزومه حرفه ایتر و بهتر تنظیم شود کارفرما میتواند بهتر با شما آشنا شده و راحت تر در مورد استخدام شما تصمیم بگیرد.
ما در این نوشته قصد داریم به شما بیاموزیم که چگونه یک رزومه جامع و حرفهای برای خود تهیه و تنظیم نمایید. خواندن این مقاله را به کارفرمایانی که قصد استخدام کارمند دارند و اشخاصی که جویای کار هستند و نیز اشخاصی که قصد تهیه رزومه برای خود دارند، پیشنهاد می کنیم.
با دروسا حساب همراه باشید.
رزومه یک سند یا یک گزارش متنی است و در یک یا چند صفحه تنظیم میگردد که در آن به تشریح اطلاعات فردی، سوابق تحصیلی، ویژگی ها، قابلیت ها و مهارت های فرد پرداخته می شود. به عبارت دیگر اولین قدم جهت به دست آوردن جایگاه شغلی دلخواه و مناسب تهیه یک رزومه اصولی و جامع است.
زیرا کارفرمایان بعد از درج آگهی استخدام با تعداد بیشماری از رزومههای ارسالی مواجه میشوند و مجبور هستند تعداد بسیار اندکی را انتخاب نمایند که برای مصاحبه حضوری قرار ملاقات تنظیم نمایند و در نهایت از بین این افراد شخص مورد نظر و لایق را انتخاب نمایند.
دقت کنید:
رزومه یک تصویر ذهنی از شما برای کارفرما ایجاد میکند پس باید بدانید رزومه گزارش متنی است که بر پایه مهارت ها و داشته های شما میتواند فرصت تبلیغی شخصی برایتان ایجاد کند.
رزومه ها می تواند بر پایه اهداف گوناگونی تهیه و تنظیم شوند. مانند:
برای نگارش یک رزومه جامع و تاثیرگذار باید اطلاعات خاصی را با نظمی مشخص رعایت کرد:
در این قسمت باید خود را به وسیله اطلاعات هویتیتان معرفی کنید مانند: نام و نام خانوادگی ،نام پدر، تاریخ تولد، وضعیت تاهل وضعیت نظام وظیفه و …..
در این بخش راههای ارتباطی که کارفرما بتواند از طریق آن به راحتی با شما تماس بگیرد را ذکر کنید مانند: آدرس، شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت و ایمیل شخصی
یکی از مهمترین شروط استخدام کارفرمایان تحصیلات در رشتهای خاص میباشد. پس ذکر مدارک تحصیلی رشته و گرایش آنها بسیار مهم است. در زمان نگارش، این مطلب که از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شدهاید و نیز ذکر معدل اخذ شده مدرکتان میتواند مهم باشد .
به جرأت میتوان گفت یکی از مهمترین بخشهای رزومه توضیح درباره سوابق شغلی قبلی شما میباشد. این بخش نشانگر تجارب شماست و اینکه آیا نوع تجارب شما با شغل درخواستی تطابق دارد یا خیر؟
در این قسمت باید نام شرکت ها و مدت زمانی که در آنها مشغول به کار بودهاید را ذکر کنید و همچنین خیلی کوتاه در مورد نوع فعالیت شرکتها و سمت شغلیتان توضیح دهید.
در این قسمت میتوانید از مهارتهای شخصی و مهارتهای تخصصی خود نام ببرید.
توانمندی های شخصی مانند: مدیریت افراد، مدیریت زمان خلاقیت های خاص در زمینه حل مسائل و مشکلات، قدرت تصمیم گیری آنی و ….
توانمندیهای تخصصی مانند: مهارت کار با انواع نرمافزارها مانند اکسل و …. انواع برنامه های حسابداری مانند سپیدار ، تراز و همکاران و …..
در این بخش میتوانید از سایر تجربیات خود مانند مقالات چاپ شده و مدارک اخذ شده و یا در رابطه با زبانهای خارجی و آزمون ها مانند تافل و آیلتس و…. نام ببرید و در قسمت سایر علاقهمندی ها میتوان از هنر و ورزش و غیره نام برد.
نتیجه گیری:
همانطور که قبلاً گفته شد امروزه کارفرمایان برای پیدا کردن کارمندان خود از طریق انتشار آگهی در سایتهای کاریابی اقدام مینماید. پس با رعایت نکاتی که در این مقاله ذکر شده به راحتی میتوانید رزومه خود را تهیه کنید و به عنوان تبلیغ برای خود از آن استفاده نمایید.
شما هم خواستار استخدام در در زمینه حسابداری هستید می توانید رزومه خود را برای ما ارسال نمایید.
راه های ارتباطی
راه های ارتباطی
راه های ارتباطی
COMPANY 2022 © ALL RIGHTS RESERVED. DESIGN BY DEROSATEAM