دروساحساب

ما از تجربیات بسیار مشتریان و شرکت‌هایی که با آن‌ها روابط کاری داریم، دریافته‌ایم که یکی از مهمترین و اولین بخش‌های هر کسب و کار، ثبت یک شرکت می‌باشد که اشتباه در این مقطع گاهی غیرقابل اصلاح و یا اگر قابل اصلاح باشد، هزینه‌های بسیاری را در پی خواهد داشت.

ما تصمیم داریم این تجربیات خود را به شما عزیزان به اشتراک بگذاریم و شما را در ثبت صحیح شرکت و….همراهی نماییم.

ثبت شرکت

ما از تجربیات بسیار مشتریان و شرکت‌هایی که با آن‌ها روابط کاری داریم، دریافته‌ایم که یکی از مهمترین و اولین بخش‌های هر کسب و کار، ثبت یک شرکت می‌باشد که اشتباه در این مقطع گاهی غیرقابل اصلاح و یا اگر قابل اصلاح باشد، هزینه‌های بسیاری را در پی خواهد داشت.

ما تصمیم داریم این تجربیات خود را به شما عزیزان به اشتراک بگذاریم و شما را در ثبت صحیح شرکت و….همراهی نماییم.

ثبت شرکت

شما میتوانید برای بهره‌مندی از مشاوره رایگان دروسا حساب روی دکمه مجاور کلیک نمایید.

شما می‌توانید برای بهره‌مندی از

مشاوره رایگان دروسا حساب

روی دکمه مجاور کلیک نمایید.

ثبت شرکت دروسا حساب

همواره هر فعالیتی در ابتدا با دشواری‌ها و سوالات بی‌شماری همراه خواهد بود. کسب وکارها و فعالیت‌های تجاری از این قاعده مستثتی نیستند. یکی از مهمترین و اولین بخش‌های هر کسب و کار، ثبت یک شرکت می‌باشد که اشتباه در این مقطع گاهی غیرقابل اصلاح و یا اگر قابل اصلاح باشد، هزینه های بسیاری را در پی خواهد داشت.

گروهی کار کردن و شراکت از دیرباز در تاریخ ایران وجود داشته و تا به حال هم ادامه دارد. شراکت از تمام جوانبی که به آن نگریسته می‌شود، دارای محاسن زیادی می‌باشد که البته نباید از معایب آن غافل شویم.

بارها از معایب شراکت شنیده‌ایم و دوستان و آشنایان داستان‌های زیادی از شراکت‌های ناموفق اطرافیان و یا خودشان نقل کرده‌اند ولی هیچ گاه از دلایل این اختلافات صحبت به میان نیامده و کمتر از محاسن مشارکت شنیده‌ایم.

اگر به طور خلاصه بخواهیم از دلایل شکست شراکت‌ها صحبت کنیم، به مهمترین نکته‌ای که می‌رسیم، عدم وجود قرارداد شراکت یا شراکت نامه بوده است.

به طور مثال دو یا چند نفر با هم قرار می‌گذارند کاری را شروع و باهم شریک شوند. تا زمانی که همه چیز خوب و بر وفق مراد است، همگی با هم صمیمی و دوست هستند ولی به محض ورود اختلافات، مشکلات شروع می‌شود و دلایل آن‌هم غالبا به خاطر موارد بسیار پیش‌پا افتاده است و چون هیچگونه قراردادی برای نحوه جدایی و ورود و خروج شرکا و تقسیم سود و… وجود ندارد، باعث بروز مشکلات جدی می‌شود.

اما یک راه حل که از قرن 12 در تمام جهان در حال گسترش است، ثبت شرکت می‌باشد و در ایران از سال  1303 آغاز شد و بعد از آن در سال‌های 1304 و 1311 اصلاحاتی بر روی آن صورت گرفت و در سال 1347 اصلاحات اساسی قوانین و مقررات ثبت شرکت نهایی شد و تا به امروز با نام قانون تجارت پا بر جا بوده و بعضی از مواد آن دستخوش تغییرات کوچکی گردیده است.

ما هم با تجربه‌های فراوانی که در ثبت شرکت‌ها و شراکت‌های اشخاص حقیقی و حقوقی داریم، بهترین راه‌حل برای ایجاد و توسعه کسب و کار و پیشرفت اشخاص حقیقی را به شما ارائه می‌دهیم.

در ثبت یک شرکت باید به نوع فعالیت و سرمایه تعداد شرکا و دیگر موارد توجه شود. به جز موارد فوق، ثبت شرکت در مواجهه با سازمان‌هایی مانند سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی و دیگر سازمان‌ها و همینطور در مواقع دریافت تسهیلات از موسسات مالی و اعتباری، شرکت‌ها از اعتبار بیشتری برخوردار هستند.

مراحل ثبت شرکت

انواع شرکت ها:

قانون تجارت ایران ماده 20، شرکت‌های تجاری را به 7 قسمت اصلی به شرح ذیل تقسیم‌بندی نموده است:

1- شرکت های سهامی
2- شرکت های تضامنی
3- شرکت با مسئولیت محدود
4- شرکت مختلط غیر سهامی
5- شرکت مختلط سهامی
6- شرکت نسبی
7- شرکت تعاونی تولید و مصرف

البته شرکت‌های سهامی به دو نوع سهامی عام و سهامی خاص تقسیم‌بندی شده‌اند. مطابق بند 4 ماده 3 قانون تجارت، کلیه معاملات شرکت‌های تجاری به تبع شرکت، تجاری دانسته است و هر یک از شرکت‌های تجاری زمانی معتبر است و از نظر قانون رسمیت دارد و شخصیت آن کامل می‌شود که به ثبت رسیده باشد.

مطابق ماده 195 قانون تجارت، ثبت تمامی شرکت‌های مندرج در این قانون، الزامی و تابع قوانین ثبت شرکت‌ها است.
هرکدام از انواع شرکت‌ها و نحوه ثبت و صورت جلسات و تغییرات در آن‌ها تابع قانون تجارت بوده و هرگونه تغییرات در این شرکت‌ها باید مطابق قانون تجارت ایران صورت پذیرد و این امور نیاز به تخصص دارد.

انواع شرکت ها

ثبت علامت تجاری (ثبت برند)

علامت تجاری نشانه یا طرحی منحصر به فرد است که تداعی کننده محصول یا خدماتی خاص می‌باشد. علامت تجاری یکی از موارد مالکیت معنوی است که باعث می‌شود کالا یا خدمات واحد تجاری از کالا و خدمات سایر رقبای بازار متمایز باشد. علامت تجاری می‌تواند به صورت یک قرارداد نقل و انتقال یابد.

مدت اعتبار قانونی علامت تجاری:

مدت اعتبار ثبت علامت ۱۰ سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ثبت آن می‌باشد. این مدت با درخواست مالک آن برای دوره‌های متوالی ۱۰ سال با پرداخت هزینه مقرر قابل تمدید می‌باشد. یک مهلت ارفاقی ۶ ماه که از پایان دوره شروع می‌شود برای پرداخت هزینه تمدید، پرداخت جریمه تاخیر در نظر گرفته می‌شود.

چه نوع علائمی قابل ثبت هستند؟

هر کلمه، حروف، حرف، شکل ترسیمات، رنگ تصویر، برچسب یا ترکیب آنها برای تشخیص کالا یا خدمات به کار رود، علامت تجاری محسوب می‌شود.

علامت تجاری درچه مواردی قابل ثبت نمی‌باشد؟

1- خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد.
2- عین یا تقلید نشان نظامی پرچم و … باشد
3- عین یا تقلید علامتی باشد که قبلا کسی ثبت کرده باشد.
4- مراکز تجاری و عمومی را به ویژه در مورد مبدا جغرافیایی کالا یا خدمات با خصوصیات آن‌ها را گمراه کند.
و …

 

ثبت برند

مزایای ثبت علائم تجاری

1_ ممکن است دارایی ارزشمند کسب و کار باشد.
2_ ممکن است برای دریافت وام مفید باشد.
3_ متمایز کننده محصولات از یکدیگر هستند.
4_ یکی از ابزارهای بازاریابی و ایجاد شهرت در بازار رقابتی خواهد بود.
5_ اجازه استفاده از آن به اشخاص ثالث داده می‌شود و منبعی مستقیم درآمد از حق امتیاز می‌شود.

علامت جمعی و نام تجاری

مطابق ماده ۳۰ قانون علامت جمعی و نام تجاری عبارتند از:

الف_ علامت جمعی یعنی هر نشان قابل رویتی که بتوان کالا یا خدمات اشخاص حقیقی یا حقوقی را از هم متمایز سازد

ب) علامت جمعی یعنی هر نشان قابل رویتی که با عنوان علامت جمعی در اظهارنامه ثبت معرفی شود و بتواند مبدا یا هرگونه خصوصیات دیگر مانند کیفیت کالا یا اشخاص حقیقی یا حقوقی را که از این نشان تحت نظارت مالک علامت ثبت شده جمعی استفاده می‌کند متمایز سازد.

ج) نام تجاری یعنی اسم یا عنوانی که معرف و مشخص کننده شخص حقیقی یا حقوقی باشد.
بخش ثبت شرکت و تغییرات در دروسا حساب برای رفاه حال مشتریان تشکیل شده است و خدماتی شامل ثبت شرکت، تغییرات و صورت جلسات، پلمپ دفاتر، ثبت برند و علامت تجاری و لوگو و تمامی امور مربوط به مشاوره ثبت شرکت و تغییرات، ورود و خروج شریک جدید و… مربوط به انواع شرکت‌های سهامی، مسئولیت محدود و سهامی خاص و … را با بالاترین کیفیت و کمترین زمان و نازل‌ترین هزینه به انجام خواهد رساند. 

آیا نیاز به جلسه مشاوره دارید؟

با ما ارتباط بگیرید.

آیا نیاز به جلسه مشاوره دارید؟

با ما ارتباط بگیرید.

مشاوره حسابرسی
مشاوره حسابرسی
مشاوره تلفنی رایگان